شرکت تولید پودر دستی آبان
مهمترین ها و معروف ترین ها همیشه و در همه جا جزء بهترین ها هستند در ایران نیز شرکت هایی که در زمینه تولید مواد شوینده تاسیس شده اند بسیارند ولی شرکت تولیدی کندر از بهترین های ایران می باشد که با تولید پودر دستی به میزان ۱۲۰ تن در روز در سال ۱۳۸۱ استارت تولید خود را زد و در زمانی اندک و با سرمایه گذاری های گسترده و مدیریتی قوی و هوشمندانه و نیز بکار گیری جدیدترین تکنولوژی های ساخت و تولید مواد شوینده در خط تولیدش در کنار ساخت و تولید پودر محصولات دیگری مانند صابون،خمیردندان و پودر کف شوی به کالاهای ساخته شده افزود.
تولید و چاپ پاکت پودر دستی آبان
افزایش جمعیت و در پی آن افزایش درامد جامعه و با توسعه و گسترش بهداشت باعث مصرف روز افزون انواع کالاها بخصوص در حوزه شوینده و بهداشتی ها شد برای تولید پودرهای پاکتی کارخانه احتیاج به پاکت ها با بسته بندی و چاپ های متنوع می باشند که در خرید انواع پودرهای لباسشویی افزایش مصرف پاکت هایی که پودرها داخل آن پر شوند امری اجتناب ناپذیر بود که این هزینه ها به پای کارخانه ها هست که بایستی هزینه های بسیاری صرف خرید و حمل و نقل و سایر هزینه ها برای سفارش این پاکت ها میشد که شرکت کندر اقدام به تاسیس خط ساخت پاکت و بزرگترین چاپخانه در شرق ایران نمود که اولین کارخانه تولید پاکت و چاپخانه در داخل شرکت بود تا پاکت مورد نیازش را بدون نیاز به دیگران تهیه نماید که مزیت های فراوان را بدنبال داشت.
شرکت تولیدی کندر با توجه به کیفیتی که در تهیه و ساخت شوینده ها داشت بعد از طی ۵ سال اول پس از شروع توانست علاوه بر بدست آوردن بازارهای داخلی راه های گوناگونی در فروش به بازارهای خارجی و صادراتی پیدا کرده و با افزایش مقدار تقاضا مواجه شود. در ادامه فروش زیاد شرکت کندر اقدام به راه اندازی و تاسیس خط تولید دیگری برای تولید پودر نمود که در مجموع دو خط تولیدی، حجم تولیدات پودرها به مقدار ۲۴۰ تن در روز افزایش یافت که با این حجم هم پاسخگوی مقدار تقاضای داخل و هم مقدار تقاضای صادرات بود.
گسترش شرکت پودر آبان
این شرکت با برنامه ریزی های دقیق صورت گرفته در سال ۱۳۹۰ موفق شد عنوان آزمایشگاه معتبر و مورد تائید استاندارد را کسب نموده و گواهینامه آزمایشگاه مرجع و همکار ادراه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران را بدست آورد . در ادامه این پیروزی ها ها در حوزه های تولید و فروش و صادراتیک دهه بعد از تاسیس شرکت و با توجه به شکوفا شدن و رونق فوق العاده چند شرکت بزرگ پخش سراسری در ایران که در حوزه توزیع تمام کالاها در سراسرایران فعالیت می کنند پیشنهاد همکاری و توزیع کالاهای تولیدی این شرکت را دادند که این پیشنهاد از طرف شرکت کندر با استقبال مواجه گردید و از سال ۱۳۹۰به بعد با همکاری که بین این کارخانه و شرکت های پخش سراسری قاسم ایران و البرز صورت گرفت عصری نو برای شکوفایی این شرکت آغاز گردید که تا به اکنون نیز این پیشرفتها ادامه دارد.